Üzletek és irodák védelme

Az üzletek biztonságánál az elsődleges szempont, az értékek védelme. Így a riasztórendszerünkhöz a mozgásérzékelők és a nyitásérzékelők mellett, füstérzékelőket is alkalmazhatunk. A nagyobb értékeknél, ha széfet vagy páncélszekrényt használunk, akkor megfelelő érzékelőkkel, ezt is beintegrálhatjuk a rendszerbe.

Fontos az üzletek biztonságánál, betörés esetén a kommunikáció. Ez történhet a távfelügyelet felé, mobiltelefonra applikációval, és mobiltelefonra hívással vagy SMS értesítéssel. Távolról a rendszer akár GPRS-en vagy LAN-on keresztül is ellenőrizhető. Az AMC rendszerek ingyenes applikációja megmutatja a riasztórendszerünknek a státuszát, hogy aktív vagy hatástalanított állapotban van-e, és természetesen azt is, ha a helyiségekben tartózkodik valaki. Természetesen távolról a rendszer ki-és bekapcsolható. Olyan rendszerről van szó, amely magas biztonságú, felhőalapú kommunikációt tesz lehetővé, így illetéktelen nem tud hozzáférni a rendszerünkhöz.

Érdemes tudni, hogy a riasztórendszerek akár beléptetőrendszerként is működhetnek, így az épületben a be-és kijárásokat hatékonyan lehet kontrollálni. Az AMC riasztókhoz beléptető terminálok is kapcsolhatóak, amivel szabályozhatjuk az egyes helyiségek hozzáféréseit. Az applikáción keresztül kisebb vezérlések is végrehajthatóak, például fűtésbekapcsolás/szabályozás távolról.

A beléptetésnél az is megoldható, hogy akár az applikáción keresztül a helyiségek mágneszárát is vezéreljük, így beengedhetünk bárkit az adott területre.

Az AMC riasztórendszerek csak LCD vagy érintőképernyős kezelővel kerülnek forgalomba, így bármilyen eseményt, hibát, vagy akár nyitott zónát azonnal egyértelműen le tudunk olvasni. Így bárki könnyen tudja használni a rendszert.

Legfrissebb híreink