Megrengett még a Föld is! – Jablotron Roadshow Zalaegerszeg

Röviddel megérkezésünk után (2015. április 25-én, valamivel 8 óra előtt) ha nem is nagymértékben, de egy jól észlelhető 2,8-as erősségű, hatalmas morajlással járó földmozgás volt Zalában. Szeretnénk azt hinni, hogy ez összefüggésbe hozható a Jablotron RoadShow zalaegerszegi nyitórendezvényével :-).


Az mindenesetre tény, hogy a résztvevőknek sikerült rengeteg hasznos infót átadnunk és még jól is érezték magukat. Főleg Tarsoly Tamás, aki a sors különös szeszélye folytán megnyerte a Tell Kft. által felajánlott, GSM Gate Control Pro 20 új fejlesztésű eszközt, amely többek között okostelefonon futó alkalmazásával képes távolról kaput nyitni és IP kamera is illeszthető hozzá. Emellé övé lehetett még a Modern Alarm Jablotron Teamje által felajánlott munkaruha is, amely okostelefonhoz a zsebein keresztül kapcsolható :).

Nyereményéhez gratulálunk!

A sorsolást Boczkó Rudolf, a Komplexvill Zeg Kft. ügyvezetője végezte el.

A Jablotron Roadshow következő állomása: Nyíregyháza: 2016. május 2. Hétfő, Tölgyes Panzió és Étterem, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út. 60/a.

Ide kattintva lehet jelentkezni rá:

https://docs.google.com/forms/d/1NQseVXUshVYEhkufUAB8xgXaWuabAad9DfnSKP7yr0g/viewform


   
2018-02-20

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Jablotron Team All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.